Výzva k občanům Královéhradeckého kraje!

Odpovědět
Jan Vrabec

Výzva k občanům Královéhradeckého kraje!

Příspěvek od Jan Vrabec »

Vážení a milí občané z Královéhradeckého kraje,

mám tu čest vás všechny oslovit jménem hnutí Náš Správný Stát jako koordinátor pro náš kraj. Celý život žiji právě v Královéhradeckém kraji a to přímo v Hradci Králové a jeho okolí. Na tuto lokalitu jsem vždy byl a jsem i doposud velmi hrdý. Svoji prací a svým způsobem života jsem se snažil, aby tato lokalita patřila k těm nejlepším v České republice, kde se dobře žije.
V současné době se snažím s vedením NAŠEHO SPRÁVNÉHO STÁTU a s mými kolegy připravovat pro následující volby do dolní komory parlamentu tu nejlepší nabídku pro vás občany. Doporučuji vám co nejdříve navštívit náš web www.spravnystat.cz a zde se seznámit s informacemi o nás a o tom, co občanům pro následující volby nabízíme.
Tím nejdůležitějším je kandidatura nejlepších z nás s předvolebním slibem, který garantuje naši odvolatelnost, trestní a hmotnou odpovědnost bez imunity. Tak budete mít poprvé ve volbách pojistku, že když někdo z budoucích poslanců nebude pracovat tak jak slíbil, bude na základě příslušné petice občanů odvolán, pokud neodstoupí sám.
Tím vám též nabízíme vaši účast ve volbách nejen jako našich příznivců - potencionálních voličů, ale především možnost se přímo přihlásit jako kandidáti za naše hnutí. Podrobnosti o všech skutečnostech se dozvíte na webu a nebo zde na fóru přímým dotazem na mne.

Těším se upřímně na vaše případné dotazy a hlavně na konstruktivní spolupráci.

S pozdravem vám všem - Bc. Jan Vrabec, koordinátor!
Odpovědět